Massaräätälit ry

Tervetuloa Massaräätäleiden kotisivuille!

Massaräätälöinti on ideaalinen toimintamalli meidän räätälöivälle teollisuudellemme. Sen soveltamiseen eivät riitä pelkät filosofiat ja visiot, vaan tarvitaan joukko aivan uusia periaatteita ja menetelmiä.

Avainsanoja ovat nopeus ja variointikyky. Remontti on laaja, ja se vaikuttaa koko organisaatioon, tuotearkkitehtuuriin ja johtamisjärjestelmiin. Alkuun pääsee sentään vähemmällä. Monissa tapauksissa massaräätälöinnin eduista pääsee osalliseksi jo tuotannon uudelleenorganisoinnilla ja uudella ohjaustavalla. Tärkeintä on aloittaa uusi kehityssuunta.

Tulevaisuuden asiakas on vaativa ja kärsimätön. Hän haluaa yksilöllisiä tuotteita ja palveluja eikä siedä huonoa laatua. Lisäksi hän haluaa hoitaa tilauksen vaivattomasti eikä suostu odottamaan toimitusta. Massaräätälöinti on toimintamalli, jolla tulevaisuuden vaatimuksiin voidaan vastata. Se on osoittautunut erääksi tehokkaimmista kilpailukeinoista.

Massaräätälöinti mahdollistaa tehokkaan tuotevarioinnin, kvalitatiivisen kyvykkyyden. Muutos on laaja liiketoiminnan re-engineering-prosessi, joka koskee kaikkia osa-alueita tuotannosta tuotehallintaan ja ICT-ratkaisuihin. Konaisläpäisyaika lyhenee reippaasti, jopa yli 80 %. Massaräätälin toimitusvarmuus on luonnollisesti 100 %.

Massaräätälöinnin periaatteita ja menetelmiä voidaan soveltaa kaikissa organisaatioissa, joille yksilöllinen palvelu ja nopeus ovat tärkeitä.

One thought on “Massaräätälit ry”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *